woensdag 12 oktober 2011

dankzij de bib...

kan ik betere keuzes maken!

Naar aanleiding van de Bibliotheekweek (15-23 oktober) kan je in je buurtwinkel folders vinden met een keuze aan boeken die aansluiten bij de producten die je koopt. Zo vind je in de afdeling 'Verse voeding' een folder over gezonde voeding, in de afdeling 'baby-producten' een folder over kinderen en opvoeden, etc. Op deze wijze kan je 'dankzij de bib' betere keuzes te maken. De bibliotheek en de buurtwinkel zijn immers identiek: ze bieden een uitgekiende aanbod aan en dragen dienstverlening hoog in het vaandel. De brochures vind je in Carrefour Pittem en in 'De fijnbek' (Markt, Pittem).
De folders vind je ook terug op de website van de gemeente Pittem.

Ontdek alle mogelijkheden van de bib op de Verwendag op zondag 16 oktober, tussen 9.30 en 11.30u!

Bibliotheek Pittem nodigt je graag uit naar het gratis ontbijt, vanaf 9.30u. Om 11u brengt dichter Toon Vanlaere 'De Bibliotheek-blues', een lofdicht op de bibliotheek. Elke bezoeker maakt kans op een boekenpakket en je kan ook kennismaken met Cinébib, een collectie van 20 kwalitatieve jeugdfilms op DVD. Om 11u ontkurken we de wijnflessen.
Tijdens het Verwenweekend werkt Bibliotheek Pittem samen met Kunstkring ter Cauwe in het kader van Buren bij Kunstenaars. Lokale kunstenaars tonen hun werk en 'dankzij de bib' kan je er je portret laten tekenen. De kunstwerken staan opgesteld in Bibliotheek Pittem en Zaal Broeders Maristen, van vrijdag 14 tot zondag 16 oktober, van 10 tot 18u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten