maandag 16 april 2012

Opvoeden is een ... wok-gerecht: lezing over positief opvoeden

Joost Devolder komt op 24 april om 20.00u naar de bibliotheek met een lezing over ‘Positief Opvoeden’.

Ouders willen steeds het beste voor hun kinderen. Maar wat is dat 'beste' eigenlijk? Waar kan je als ouder zoal op letten?
Bestaat er een soort 'opvoedingsrecept'? Op deze en andere vragen poogt Joost Devolder een antwoord te geven met een beeldrijk verhaal over "Opvoeden is... een WOK-gerecht".
De lezing doet ons op een luchtige manier eventjes naar onszelf kijken en geeft inspiratie om met de alledaagse opvoedingsvragen aan de slag te gaan.

Joost Devolder is auteur van de boeken 'Positief opvoeden' en het recente 'Opvoeding in evolutie'. Hij is vader van 2 volwassen dochters en werkt 30 jaar als psychopedagogisch begeleider in de Bijzondere Jeugdzorg. De lezing duurt ongeveer anderhalf uur en er is permanent kans tot vraagstelling. Voor deze lezing hoef je niet in te schrijven!

Opvoeden is voor iedereen anders en iedereen ervaart dit ook op een andere manier. Zin in een positieve boost over opvoeden? Kom dan zeker af!

Alle ouders, jong of oud, opvoeders,… zijn van harte welkom op deze gratis lezing! Meer info vind je bij de werkgroep opvoedingsondersteuning die bestaat uit de Gezinsbond Pittem, Vrije Basisschool Pittem, onthaalouders, onthaaldiensten, de Landelijke Kinderopvang, Oudercomité GVB Pittem en OCMW Pittem of contacteer de jeugddienst – jeugddienst@pittem.be – 051/460362

Geen opmerkingen:

Een reactie posten